Välkommen till
Falu Solenergi

Falu solenergi grundandes 2017 av Jesper Johansson och Gerrit Van Vliet. För oss var det självklart att vi ville jobba inom just solenergi.

Vårt brinnande intresse för teknik och vår vilja att göra något för miljön gjorde valet enkelt. Har du funderingar på att skaffa solenergi, kan du med förtroende vända dig till oss. Vi är er lokala och personliga leverantör som har monterat ett 100 tal anläggningar.

Det viktigaste för oss är att ha en bra kontakt med våra kunder innan installationen lika mycket som efter anläggningen är driftsatt.

Image 5
process

Varför solenergi?

Att satsa på solceller är idag en av de mest lönsamma investeringar du kan göra. Du sänker dina elkostnader, kan sälja elöverskottet och på så sätt tjäna pengar på elen som produceras. Men det är inte bara du som tjänar på att skaffa solenergi. Det gör även klimatet och miljön. Genom att välja solenergi minskar vi beroendet av fossila bränslen och släpper ut mindre koldioxid i atmosfären.

Våra leverantörer

Vi har noga valt ut vilka leverantörer vi jobbar med, för oss är kvalité, erfarenhet och trygghet ledord när vi börjar jobba med nya leverantörer. För oss är det också viktigt att ni som kund ska veta att det ska finnas utrustning att få tag på även många år efter att vi monterat en anläggning hos er.