Elbilsägare & elbilsägare med carport

Är du nybliven elbilsägare eller går du i tankarna att införskaffa en elbil eller hybrid? Hur man ska ladda bilen är en fråga många ställer sig, laddbox eller bara använda sig av ett vanligt vägguttag och den medföljande kabeln.

Varför laddbox?

Att installera en laddabox har många fördelar men de två största är snabbheten att ladda och säkerheten. Att belasta de vanliga uttagen i hemmet regelbundet är inte bra för systemet då det inte är byggt för de belastningarna som skapas vid laddningen. Att använda ett vanligt uttag med den medföljande kabeln begränsar också laddningen till max 10A vilket gör att laddtiden blir mycket längre en med en laddare.

Har du frågor och funderingar kring laddbox och vilken modell som skulle passa er bäst? Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning.

Laddbox + Carport med solenergi= Sant

Att äga en elbil och samtidigt producera sin egen el kan de flesta räkna ut är en bra ekvation. Men kanske är ett hustak skuggat eller så tycker ni helt enkelt inte att det passar med solenergi på erat hus. Då finns möjligheten att bygga ett slutet system på ett carporttak någonstans på tomten. Ett lätt lutande tak med snyggt dolda paneler som enkelt ansluts till en laddbox för bästa lösning. Vi hjälper er med hela bygget av carport och lösning för er elbil.

KORTFAKTA OM SOLEL

Vad kostar det att registrera sig för försäljning?